top of page

Trainingen 

 

"Zelfkennis is
het begin van wijsheid"
 

Waar bestaat de 8-weekse training uit?

 

Volwassenen:

MBSR is een groepstraining. Het programma bestaat uit 8 weken, met een wekelijkse sessie van 2,5 uur. Deelnemers krijgen huiswerk mee. Tijdens de 8-weekse training oefen je ongeveer 45 minuten per dag. Tussen les 6 en 7 is er een stiltedag, deze duurt 5,5 uur.

De training wordt voorafgegaan door een individueel gesprek van ongeveer een (half) uur. Tijdens de training ontvang je een map en audio om thuis te oefenen.

Je aanmelden of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

Kinderen:

Je volgt 8 weken een les van ongeveer 45 minuten. Thuis oefen je verder met opdrachtjes en audio. Thuis met zijn allen oefenen is leuk, maar als je liever alleen oefent, is dat natuurlijk ook prima. Na iedere les krijgen je ouders een mail. Zo weten zij ook een beetje waar de les over ging. Tijdens de 8-weekse training kan je me altijd bellen, appen of mailen en je ouders ook.

particulier

Yes! Mindfulness training

 

De training wordt gegeven door een gecertificeerd categorie 1 mindfulnesstrainer ingeschreven bij het VMBN, die opgeleid is aan de academie voor mindful teaching (AMT) en Centrum voor Mindfulness (CVM). De opleiding tot AMT-Kindertrainer kwalificeert je om, volgens de ‘Aandacht werkt!’ methode van Eline Snel, trainingen te geven in mindfulness aan kinderen. De opleiding aan het Centrum voor Mindfulness kwalificeert je om MBSR aan volwassenen te geven. 

bottom of page