Trainingen 

Evidence based

Een acht-weekse aandachttraining voor kinderen of volwassenen. 

Ontwikkel kwaliteiten als aandacht, concentratie, geduld, vriendelijkheid, verdraagzaamheid en versterk de ontwikkeling van executieve functies. Hierdoor ben je beter in staat te leren en oplossingen te vinden voor problemen.

Yes! Mindfulness, de vruchtbare grond van aandacht.

YesMindfulness training volgens de Aandacht werkt methode

 

"Zelfkennis is

het begin van wijsheid"

Los naast elke methode inzetbaar

Waar bestaat de 8-weekse training uit?

 

Kinderen:

Je volgt 8 weken een les van ongeveer 45 minuten. Thuis oefen je verder met opdrachtjes, een cd en er is zelfs een app! Thuis met zijn allen oefenen is leuk, maar als je liever alleen oefent, is dat natuurlijk ook prima. Na iedere les krijgen je ouders een mail. Zo weten zij ook een beetje waar de les over ging. Tijdens de 8-weekse training kan je me altijd bellen, appen of mailen en je ouders ook. Klik hier voor trainingen bij jou in de buurt »

Vraag een gratis* proefles aan.

*gratis bij het volgen van een 8-weekse training

Volwassenen:

MBSR is een groepstraining. Het programma bestaat uit 8 weken, met een wekelijkse sessie van 2,5 uur. Deelnemers krijgen huiswerk mee. Tijdens de 8-weekse training oefen je ongeveer 1 uur per dag, minimaal 6 dagen in de week. Tussen les 6 en 7 is er een stiltedag, deze duurt 5,5 uur.

De training wordt voorafgegaan door een individueel gesprek van ongeveer een (half) uur. Tijdens de training ontvang je een map en audio om thuis te oefenen.

Je aanmelden of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

 

Yes! Mindfulness training

 

De training wordt gegeven door een gecertificeerd categorie 1 mindfulness (kinder-) trainer ingeschreven bij het VMBN, die opgeleid is aan de academie voor mindful teaching (AMT) en Centrum voor Mindfulness (CVM). De opleiding tot AMT-Kindertrainer kwalificeert je om, volgens de ‘Aandacht werkt!’ methode van Eline Snel, trainingen te geven in mindfulness aan kinderen. De opleiding aan het Centrum voor Mindfulness kwalificeert je om MBSR aan volwassenen te geven.