top of page

De trainer

  • Wat leuk dat je op mijn site bent! Mijn naam is Bianca Trommelen. Naast werken in het onderwijs, geef ik sinds 2016 mindfulnesstraining. Eerst aan kinderen en later ook aan volwassenen en tieners. Sinds juli 2018 ben ik toegelaten als cat. 1 trainer bij het VMBN.

  • Na een burn-out ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. Ik heb hier zo veel aan gehad, dat ik dit heel graag wil doorgeven aan anderen. Omdat ik categorie 1 trainer ben, kunnen volwassenen dit soms (gedeeltelijk) vergoed krijgen bij hun zorgverzekering. Check hier hoe dat zit met jouw verzekering.

Schermafbeelding 2019-01-23 om 18.07.42.
  • Op de site staan veel voordelen benoemd van een mindfulnesstraining. Voor mij persoonlijk is het vooral behulpzaam, omdat ik minder meegesleept word door emoties en problemen van mezelf en anderen en veel minder pieker.

  • Mindfulness heeft mij geleerd hoe ik met moeilijke dingen om kan gaan. Moeilijke dingen worden minder overweldigend en van prettige dingen kan ik meer genieten. Stress is onvermijdelijk, maar hoe ga je er mee om? 

Schermafbeelding 2018-08-17 om 17.14.22_
  • De verschillende onderdelen in een mindfulnesstraining: meditatie- en yogaoefeningen, inzichtsvragen en educatie, hebben mij geleerd: beter ontspannen, aandacht schenken, in het hier en nu zijn en inzicht krijgen in natuurlijke processen.

bottom of page