De trainer

  • Wat leuk dat je op mijn site bent! Mijn naam is Bianca Trommelen. Naast werken in het basisonderwijs, geef ik sinds 2016 mindfulnesstraining. Eerst aan kinderen en later ook aan volwassenen. Sinds juli 2018 ben ik toegelaten als cat. 1 trainer bij het VMBN.

  • Na een burn-out ben ik in aanraking gekomen met mindfulness. Ik heb hier zo veel aan gehad, dat ik dit heel graag over wil brengen. En omdat ik categorie 1 trainer ben, kunnen volwassenen dit soms (gedeeltelijk) vergoed krijgen bij hun zorgverzekering. Check hier hoe dat zit met jouw verzekering.

Schermafbeelding 2019-01-23 om 18.07.42.
  • Op de site staan veel voordelen benoemd van een mindfulnesstraining. Voor mij persoonlijk is het vooral behulpzaam, omdat ik minder meegesleept word door emoties en problemen van mezelf en anderen en veel minder pieker.

  • Een training leert je hoe je met moeilijke dingen om kan gaan. Moeilijke dingen worden minder overweldigend en van prettige dingen kun je meer genieten. Stress is onvermijdelijk, maar hoe ga je er mee om? 

Schermafbeelding 2018-08-17 om 17.14.22_
  • De verschillende onderdelen in een mindfulnesstraining: educatie, meditatie- en yogaoefeningen en inzichtsvragen, leren je: beter ontspannen, aandacht schenken, in het hier en nu zijn en tot inzicht komen.